Media Stage

Media Stage

Media Stage is een stagebemiddelingsbureau dat zich richt op de media-industrie. Dit betekent dat ze stages aanbieden bij verschillende mediabedrijven, zoals televisie- en radiozenders, productiehuizen, reclamebureaus en online media. Het doel van Media Stage is om studenten en starters te helpen bij het vinden van een passende stageplek binnen de media. Met hun uitgebreide netwerk en kennis van de branche, weten ze als geen ander welke stageplekken interessant zijn voor jong talent.

Het idee voor Media Stage ontstond toen de oprichters zelf op zoek waren naar een stage binnen de media. Ze merkten dat het niet altijd makkelijk was om een geschikte stageplek te vinden en dat er weinig hulp beschikbaar was. Hier wilden ze verandering in brengen en zo ontstond het concept van Media Stage. Inmiddels bestaat het team uit ervaren professionals die hun kennis en ervaring inzetten om jonge talenten te begeleiden bij hun eerste stappen in de media-industrie.

Het aanbod van Media Stage is erg divers. Zo hebben ze stages beschikbaar op het gebied van redactie, productie, marketing, communicatie, design en nog veel meer. Ook zijn er zowel meewerk- als afstudeerstages mogelijk. Dit betekent dat er voor iedere student wel een passende stageplek te vinden is bij Media Stage. Bovendien werken ze samen met zowel grote mediabedrijven als kleine start-ups, waardoor er voor ieder wat wils is.

Wat Media Stage onderscheidt van andere stagebemiddelingsbureaus is hun persoonlijke aanpak. Ze gaan namelijk graag een stapje verder om ervoor te zorgen dat de stageplek echt bij de student past. Dit doen ze onder andere door middel van een intakegesprek waarin ze de wensen en verwachtingen van de student bespreken. Ook houden ze tijdens de stageperiode regelmatig contact om te kijken hoe het gaat en of de student tevreden is. Zo zorgen ze ervoor dat de stage echt een waardevolle ervaring is voor de student.

Naast het bemiddelen van stages, biedt Media Stage ook workshops en trainingen aan voor studenten en starters in de media-industrie. Hier leren ze bijvoorbeeld meer over het werken binnen de media, het opbouwen van een netwerk en het solliciteren naar een baan in de media. Deze workshops worden gegeven door experts uit het vakgebied, waardoor de studenten waardevolle kennis en ervaring opdoen.

Een ander belangrijk aspect van Media Stage is hun focus op diversiteit en inclusiviteit. Ze vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te groeien binnen de media-industrie, ongeacht hun achtergrond. Daarom werken ze samen met verschillende organisaties die zich inzetten voor diversiteit in de media. Ook proberen ze bij het bemiddelen van stages rekening te houden met diversiteit en inclusiviteit, zodat er een afspiegeling is van de maatschappij.

Al met al is Media Stage een waardevolle partner voor zowel studenten als mediabedrijven. Ze helpen jong talent op weg in de media-industrie en dragen bij aan een divers en inclusief medialandschap. Met hun persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zorgen ze ervoor dat studenten een goede start kunnen maken in hun carrière. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website en te zien wat Media Stage voor jou kan betekenen.

Media Stage

Loop jouw media stage bij Creativebros

Klik hier voor media stages